HSE şi servicii suport în industria energetică

16 noiembrie @ 09:00 – 13:00

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, are loc ultima întâlnire informală din acest an dedicată experților și decidenților din industria energetică – Energy Breakfast Club – HSE şi servicii suport în industria energetică.

Cu acestă ocazie aveți posibilitatea să descoperiți și să testați echipamentele de audio-video în medii Ex, zonele 1 și 2, din gama Bartec Pixavi. Această soluție este deosebit de utilă cu precădere în operațiunile de mentenanță în industria de petrol și gaze…

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor fi invitaţi, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Ministerul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice) iar temele de discuíe vor fi despre obligaţiile de mediu şi cele mai eficiente metode de a optimiza activităţile din industria energetică. Industria energetică ne oferă confort şi siguranţă, căldură şi lumină cu eforturi şi costuri  considerabile la care contribuie sute de mii de oameni în fiecare zi. Activitatea curentă nu este lipsită de riscuri, iar protecţia mediului, precum şi protecţia experţilor din teren sunt priorităţi obligatorii pentru fiecare companie din domeniu.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de Bartec Safety Engineering

BARTEC_Logo_white

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.